Izgara Sebzeler, Kızarmış Mengen Peynir ile
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kabak, patlıcan, patates, havuç ve enginar kalbini temizleyin. Verev doğrayın. Renkli dolmalık biberlerin çekirdek yataklarını çıkartıp 2 parmak kalınlığında doğrayın. Bütün sebzeleri ızgarada arkalı önlü pişirin. İnce ince kıyılmış fesleğen ve sarmısağı, zeytinyağı ve balsamik sirke ile karıştırın. Izgarada pişen sebzeleri bu karışımda marine edin. Mengen peyniri dilimlerini kızgın tavada kızartın. Sebzeleri servis tabağına alın. Kızarmış peynirleri sebzelerin üzerine dizip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL