Şipşak Kahvaltı

Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz kahvaltı kasemiz...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yulaf kepeği ve Hindistan cevizi sütünü küçük bir tencereye alın. Yulaf kepeği şişene kadar karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp ılınmaya bırakın. Ilındıktan sonra ezilmiş 1 adet muz ilave edip iyice karıştırın.
-
2
Servis tabaklarına alın. Kalan muzu dilimleyip tabaklara pay edin. Yaban mersini ve badem serpiştirin. Bekletmeden servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL