Kuşkonmazlı Nohutlu Kahvaltı Tabağı

Güne protein ve yeşil güçle başla: Kuşkonmazlı Nohutlu Kahvaltı Tabağı, doyurucu ve sağlıklı bir sabah seçeneği!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kuşkonmazları önce kaynar suda 30 saniye bekletip sonra buzlu suya alarak blanşe edin. İyice kurulayın. 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve tuz ile tatlandırıp servis tabağına alın.
-
2
İstediğiniz kıvamda haşlanmış yumurtayı ikiye keserek kuşkonmazların üzerine yerleştirin.
-
3
Nohudu galeta unu, kalan zeytinyağı, tuz ve pul biber ile harmanlayıp tavada hafifçe soteleyin. Baharatlı sote nohudu da tabağa alın. Çörek otu serpip servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL