Kuşkonmazlı Nohutlu Kahvaltı Tabağı

Güne protein ve yeşil güçle başla: Kuşkonmazlı Nohutlu Kahvaltı Tabağı, doyurucu ve sağlıklı bir sabah seçeneği!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kuşkonmazları önce kaynar suda 30 saniye bekletip sonra buzlu suya alarak blanşe edin. İyice kurulayın. 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve tuz ile tatlandırıp servis tabağına alın.
-
2
İstediğiniz kıvamda haşlanmış yumurtayı ikiye keserek kuşkonmazların üzerine yerleştirin.
-
3
Nohudu galeta unu, kalan zeytinyağı, tuz ve pul biber ile harmanlayıp tavada hafifçe soteleyin. Baharatlı sote nohudu da tabağa alın. Çörek otu serpip servis edin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL