Çilekli Kabak Carpaccio

İncecik dilimlenmiş kabakların taze çileklerle buluştuğu bu hafif carpaccio, yaz sofralarına ferah ve şık bir dokunuş katıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kabakları ister şerit, ister halka şeklinde ve incecik kesin.

  • 2

    Bir yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı limon suyu ve bir tuzu çırpıp kabak dilimlerini bu sosta 10 dakika marine edin.

  • 3

    Çilekleri dilimleyin. Kalan zeytinyağı, limon suyu ve tuzla 10 dakika marine edin.

  • 4

    Çilek ve kabakları servis tabağına dizin. Üzerine dereotu ve peynir serpiştirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.