Zeytinli Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    TENCEREYE 5 su bardağı su ve bir tutam tuz koyup, kaynamaya bırakın. Kıymayı derin bir kaba alın ve rendelenmiş soğanı ekleyin. Çekirdekleri çıkartılmış ve çok ince kıyılmış siyah zeytin ile kıyılmış maydanozu
    ilave edin. Sarmısak, tuz ve karabiber katıp, tüm malzemeyi karıştırın. Bu karışımı mantı için hazırlanmış
    ortası boş makarnalara doldurun. Doldurma işlemi bitince makarnaları kaynayan suyun içine atın. 15 dakika pişirdikten sonra süzün. Sosu için, ayrı bir tavada zeytinyağı ve salçayı karıştırın. Üzerine dövülmüş sarmısak ve çekirdeği çıkarılıp, kıyılmış zeytinleri ilave edin. Karıştırarak 1-2 dakika kavurun. Su katın ve bir taşım kaynatın. Süzülmüş mantıyı servis tabağına alın. Üzerine yoğurt ve sosu gezdirip, sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.