Yoğurtlu Köy Mantısı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Su, bir tutam tuz ve zeytinyağını bir tencereye alıp kaynamaya bırakın. Kaynayan suya 1 paket mantıyı atıp 10 dakika kaynatın. Hamur haşlanınca kevgirle tencereden servis tabağına alın. Küçük bir tavada tereyağını eritin. Kırmızıbiber ekleyerek kavurun. Ocaktan alın. Yoğurda sarmısağı ekleyip karıştırın. Servis tabağındaki mantının üzerine yoğurdu dökün. Yoğurdun üzerine biberli yağı gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.