Tuzlu Yıldızlar

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir kapta margarin, ayçiçek yağı, yoğurt, tuz ve toz şekeri iyice karıştırın.
-
2
Elenmiş un ve kabartma tozunu ekleyip yoğurun. Hamuru merdane ile biraz açın. Yıldız şeklindeki kalıp yardımıyla parçalar hazırlayın.
-
3
Yıldızları, yağlanmış fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp çörek otu serpin.
-
4
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında, 30-35 dakika üzerileri pembeleşene kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL