Sucuklu Cevizli Erişte

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    DERİN bir tencereye bol miktarda su koyun. 1 çorba kaşığı tereyağı ve tuz ilave edip kaynamaya bırakın. Kaynayınca erişteyi ekleyip, 15 dakika pişirin. Fazla suyunu süzüp, servis tabağına alın. Ayrı bir yerde dilimlenmiş sucuk, kalan tereyağı ve 150 gram kıyılmış cevizi orta ateşte, sucuklar kızarana dek pişirin. Sucuklu karışımı eriştenin üzerine gezdirin. Kalan 50 gram cevizi serpiştirin. Bütün cevizle süsleyip, sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...