Peynir Soslu Cevizli Papardelle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PAPARDELLE'yi orta dirilikte haşlayın. Tuzu alınmış beyaz peynir ve tavuk suyunu çırparak pişirin. Krema, rendelenmiş muskat, tuz, biber, taze kekik ve fesleğeni ekleyip, tel süzgeçten süzerek sos hazırlayın. İnce kıyılmış maydanoz ve zeytinyağı ile sotelenmiş ceviz parçalarını sosa ilave edin. Haşlanmış makarnaya ekleyin. Nane ve parmesan peyniri ile süsleyip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL