Makarna Tava

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Makarnayı tuzlu suda haşlayın ve süzün. Bir kasede yumurtaları çırpın. İnce doğranmış dil peyniri, tereyağı, tuz, karabiber, hindistancevizi, dilimlenmiş salam ve 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peynirini de yumurtaya ekleyip, çırpın. En son olarak makarnayı ilave edip iyice karıştırın. Geniş bir tavaya sıvıyağı koyun. İyice kızınca makarnayı tavaya alın. Alt yüzü börek gibi kızarana dek pişirin. Ters çevirip diğer yüzünü de iyice kızartın. Dilimleyip sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...