Makarna Tava
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Makarnayı tuzlu suda haşlayın ve süzün. Bir kasede yumurtaları çırpın. İnce doğranmış dil peyniri, tereyağı, tuz, karabiber, hindistancevizi, dilimlenmiş salam ve 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peynirini de yumurtaya ekleyip, çırpın. En son olarak makarnayı ilave edip iyice karıştırın. Geniş bir tavaya sıvıyağı koyun. İyice kızınca makarnayı tavaya alın. Alt yüzü börek gibi kızarana dek pişirin. Ters çevirip diğer yüzünü de iyice kızartın. Dilimleyip sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL