Maya ve unu karıştırın. Ayrı bir yerde süt, sıvı yağ, yumurta akı, toz şeker ve tuzu karıştırıp, mayalı karışıma ekleyin ve ele yapışmayan hamur elde edin. 8 parçaya ayırıp, her bir parçayı 15 cm çapında açın. Üzerlerine tereyağı sürüp, üst üste yerleştirin. En üstte kalan hamuru yağlamayın. Oklava veya merdane yardımıyla, çapı 70 cm olana kadar açın. 16 parçaya bölüp, üzerilerine kayısı marmeladı sürün. Sigara böreği gibi sarıp, kenarlarının açılmaması için hafifçe kıvırın. Fırın tepsisine dizip, üzerilerine yumurta sarısı sürün. 45 dakika mayalanmaya bırakın. Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında hafif pembeleşene dek pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.