Kalamar Soslu Spagetti
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KALAMARLARI yuvarlak dilimler halinde kesip, yumuşayana dek 1 çorba kaşığı tozşekerle ovun ve haşlayın. Halka kesilmiş soğan ve ezilmiş sarmısakları tereyağında kavurun. Üzerine haşlanmış kalamarları ve yuvarlak doğranmış dolma biberleri ilave edip soteleyin. Ardından beyaz şarap ekleyip kaynatın. Krema, tuz, karabiber ve soya sosu katıp karıştırın. Aldante (orta dirilikte) haşlanmış spagetti makarnasına ilave edin. Rendelenmiş parmesan peyniri ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL