Bezelyeli Mantı Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Mantı makarnayı haşlayarak süzün. Bir kapta 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri, bezelye, küçükdoğranmış beyaz peynir, bir demet ince kıyılmış taze soğan, tuz ve bir tutam dereotunu karıştırın. Çatallaiyice ezin. Haşladığınız mantı makarnanın içlerini bezelyeli harçla doldurun. 2 çorba kaşığı sıvıyağdakiraz domatesleri ve zeytinleri 5 dakika soteleyin. Tüm malzemeyi derin bir kapta birleştirin. Üzerine mısır taneleri serperekservis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL