Yürek Yahnisi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yürekleri yıkayıp kuşbaşı iriliğinde doğrayın. Düdüklü tencereye sıvıyağı alıp, yürekleri ilave edin. Yürek yarı yarıya pişene dek, arada bir karıştırarak kavurun. Sonra piyazlık doğranmış soğanları ilave edip 2-3 dakikadaha kavurun. Ardından doğranmış sivri biberleri, sarmısakları ve kuşbaşı iriliğinde doğranmış domatesleri ekleyip 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Etin ve sebzelerin üzerini aşacak kadar sıcak su ilave edin. Tuzunu ve baharatlarını ayarlayıp, tencerenin kapağını kapatın ve yürek yumuşayana
    dek pişirin. Sıcak olarak servis yapalım.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.