ETLERİ bir tencereye koyup suyunu salıp tekrar çekinceye kadar kavurun. Yemeklik doğradığınız soğanları ve sıvıyağı ekleyin. Soğanlardan 1-2 dakika sonra salçayı da ekleyin. Suyunu ilave edip etler pişene kadar kaynatın. Kerevizleri ve havuçları yıkayıp soyun. Kerevizleri irice, havuçları ise yuvarlak doğradıktan sonra ete ekleyin. Orta ateşte kerevizler yumuşayana kadar yaklaşık yarım saat pişirin. Diğer taraftan yoğurdu yumurta, limon suyu ve tuzla birlikte çırpın. Üzerine pişirdiğiniz yemeğin suyundan 3-4 çorba kaşığı ekleyip yeniden çırpın ve karıştırarak yavaşça tencereye ekleyin. Kereviz yaprakları ile süsleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.