WOK'A 1.5 su bardağı sıvıyağı alıp iyice ısıtın. Dana etini bu yağda 30 saniye kadar kızartın. Sonra eti yağdan çıkartıp süzülmeye bırakın. Aynı wok'a, kalan 1.5 su bardağı sıvıyağı ilave edin. İçine dolma biber, havuç, taze soğan ve sarmısak ilave edin. Yüksek ateşte tahta bir kaşık yardımıyla 2-3 kez çevirip içine pişmiş dana etini ve tavuk suyunu koyun. Tuzunu ilave edin. Tavuk suyu kaynamaya başladığında 2 çay kaşığı nişastalı suyu tencereye alıp sosu özleştirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.