SOS için sarmısağı rendeleyip, kıyılmış soğan, biberiye, kekik, fesleğen, mercanköşk ve tarhun otunu zeytinyağı ile birlikte havanda dövün. Parmesan peyniri ekleyip karıştırın. Sosu sülünün içine ve dışına sürüp, 5 saat dinlendirin. Ayrı bir yerde tuzu çukur bir kaba alıp, su ile harmanlayın. Fırın tepsisine bir miktar tuz koyup, üzerine sülünü yerleştirin. Pişerken sülünün buharının kaçmaması için kalan tuzla sülünün her tarafını kaplayın. Önceden ısıtılmış 250 derece fırında 1 saat pişirin. Servisten hemen önce tuzu kırıp sülünü porsiyonlara ayırın ve servis tabaklarına alın. Üzeri için et suyu, soya sosu, tereyağı ve unu ocağa oturtun. Çırpma teli ile karıştırıp, krema kıvamı alınca ocaktan alın. Sülünün üzerine gezdirip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.