Eti suyunu salıp, çekene kadar kısık ateşte pişirin. Ayrı bir tencerede kıyılmış soğanı zeytinyağında kavurun. İçine halka doğranmış sivri biber ve kırmızıbiber ilave edin. Kısık ateşte 1-2 dakika çevirdikten sonra et, tarçın, sıcak suda 10 dakika bekletip, süzdüğünüz kuş üzümü ve kabukları soyulup küp doğranmış domatesi katın. 2 dakika daha bu şeklide pişirdikten sonra tencereyi ocaktan alın ve baharatlarını ilave edin. Karıştırdıktan sonra sıcak olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.