Susamlı Pirzola
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Bir tencereye zeytinyağı, biberiye, kimyon, sarmısak, süt ve tuzu koyun. Hepsini karıştırarak birbirine yedirin.Pirzolaları bu tencereye alın. Alt üst ederek buzdolabında 3-4 saat bekletin. Pirzolaları marinattan alıp, susama bulayın. Dilerseniz ızgarada veya yağlanmış yapışmaz yüzeyli tavada, yumuşayana dek pişirin. Pişen pirzolaları servis tabağına alın. Maydanozlu garnitür ile servis yapın. Garnitür için: Maydanozu bir kaba irice doğrayın. Üzerine küp doğranmış soğan, domates ve mantarları ilave edin. Limon suyu, tuz ve zeytinyağı ekleyip, karıştırın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    