Rosto

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ROSTOYU suda haşlayın. Sosu hazırlamak için, 2 çorba kaşığı unu sıvıyağda kavurun. 1 su bardağı et suyu, soğan, domates, maydanoz, sivri biber, kekik, defne yaprağı, karabiber ve tuzu ilave edin. Boza kıvamı alana kadar kaynatıp, blenderden geçirin. Rostoyu fırın tepsisine yerleştirin. Hazırladığınız sosun yarısını rostonun üzerine gezdirin. Alüminyum folyo ile kaplayıp, önceden ısıtılmış 200 derece fırında, rosto sosu içine çekene kadarn pişirin. Servis tabağına alarak kalan sos ve soğan halkasıyla birlikte servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...