Kuzu incik, dana ve tavuk etini tencereye alıp, üzerini geçecek kadar su ekleyin. Kaynayana dek harlı ateşte pişirin. Ocağı kısıp, 1 saat daha pişirin. Pişme sırasında üzerinde oluşan köpüğü alın. Biberleri közleyip, kabuklarını temizledikten sonra doğrayın. Etlerin suyunu süzüp, kenara alın. Ayrı bir tencereye arpacık soğanı ve kırmızı biberleri alın, üzerine etleri yerleştirin. Harnup pekmezi döküp, karabiber ve tuz ekleyin. 1 çay bardağı et suyu ilave edip 20 dakika pişirin. Dilimlenmiş ekmekleri servis tabağına alıp, üzerine yahniyi yerleştirin. Maydanoz serpip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.