Mutang
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ETİ iyice yıkayın. Tereyağını tavada eritin. Etleri ve arpacık soğanları tavaya alın. Etleri arkalı onlu kızartın. Etlerin uzerine 2 su bardağı sıcak su ekleyip kısık ateşte 20 dakika kaynatın. Sarmısak, kuru uzum, kayısı, murdum eriği, fesleğen ve rendelenmiş muskatı ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Etleri arada bir alt ust ederek kısık ateşte pişirmeye devam edin. Etler yumuşadığında ocaktan alıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL