Mutang

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ETİ iyice yıkayın. Tereyağını tavada eritin. Etleri ve arpacık soğanları tavaya alın. Etleri arkalı onlu kızartın. Etlerin uzerine 2 su bardağı sıcak su ekleyip kısık ateşte 20 dakika kaynatın. Sarmısak, kuru uzum, kayısı, murdum eriği, fesleğen ve rendelenmiş muskatı ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Etleri arada bir alt ust ederek kısık ateşte pişirmeye devam edin. Etler yumuşadığında ocaktan alıp servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...