Kuzu Tandır

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kuzu kolu yağlarından ve sinirlerinden ayırdıktan sonra fırın tepsisine yerleştirin. Tepsinin içini kuzu eti hizasında su ile doldurun ve bıçak ile et üzerinde ufak delikler açıp, karabiber tanelerini yerleştirin. Defne yaprağı ve kıyılmış soğanı da tepsiye yerleştirdikten sonra, önceden ısıtılmış 150 derece fırında 3 saat pişirin. Közlenmiş domates, sivri biber, soğan ve pilav eşliğinde servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...