2 çorba kaşığı sıvıyağda, 250 gram kuşbaşı kuzu eti, 1 adet yemeklik doğranmış soğan ve 2 diş ince kıyılmış sarmısağı kavurun. İçine 1 adet ince kıyılmış sivri biber, 5 dakika sıcak suda bekletilmiş ve kuşbaşı doğranmış 250 gram kurutulmuş domates, tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Yarım su bardağı sıcak su ilave edip kısık ateşte pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.