ERİKLERİ hafifçe yumuşayana kadar sıcak suda bekletip çekirdeklerini çıkarın. Tereyağını bir tencerede eritip üzerine etleri ilave edin. Suyunu salıp yeniden çekinceye kavurun. Üzerine arpacık soğan, kuru erik, defne yaprağı, tuz ve toz beyazbiber ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Daha sonra suyu ekleyip ağır ateşte etler yumuşayana kadar (gerekirse su ekleyerek) pişirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.