Kuru Erikli Dana Yahni
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ERİKLERİ hafifçe yumuşayana kadar sıcak suda bekletip çekirdeklerini çıkarın. Tereyağını bir tencerede eritip üzerine etleri ilave edin. Suyunu salıp yeniden çekinceye kavurun. Üzerine arpacık soğan, kuru erik, defne yaprağı, tuz ve toz beyazbiber ekleyip birkaç dakika daha kavurun. Daha sonra suyu ekleyip ağır ateşte etler yumuşayana kadar (gerekirse su ekleyerek) pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL