Kremalı Sos Eşliğinde Kızarmış Et

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ETİ parmak uzunluğunda şeritler halinde kesin. Bir kaba soğan suyu, süt, tuz ve karabiber koyup, karıştırın. Etleri bu sosun içinde bir gece bekletin. Ertesi gün etleri sostan çıkarın ve mısır ununa bulayıp, kızdırılmış fındık yağında kızartın. Sos için un ve tereyağını bir tavaya alın ve unun kokusu çıkana dek
    kavurun. Üzerine kremayı katın ve karıştırıp, ocaktan alın. Soğuduktan sonra içine kabukları soyulmuş ve rendelenmiş domates, kıyılmış kekik, yer fıstığı, tuz ve karabiber ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırıp, etle birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.