Klorik

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BİR KABA kıyma, reyhan, tuz, karabiber, kimyon ve köftelik bulguru alıp, elle iyice yoğurun. Her biri fındık büyüklüğünde köfteler yapın. Bir kenarda bekletin. Soğanı piyazlık doğrayıp, tencereye alın. Salça ve margarini ilave ederek, 2-3 dakika soteleyin. Daha sonra suyunu ekleyip, kaynatın. Kaynayınca mercimek, nohut, limon suyunu ve hazırlanan köfteleri de ekleyerek 20 dakika kaynatıp, ocaktan alın. Pulbiber ekleyip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...