Kıtır Dana Bonfile, Havuç ve Teraki Sos ile

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Dana bonfileyi jülyen doğrayın. Nişastaya bulayıp kızgın yağda kızartın. Havuçlardan birini aynı şekilde jülyen doğrayıp nişastaya bulayın ve kızartın. Teriyaki sos için soya sos, ketçap ve balı karıştırıp kaynatın. Toz zencefil ilave edip ocaktan alın. Taze soğan, salatalık ve havucu çok ince jülyen doğrayıp buzlu suda bekletin. Kızarmış havuçları servis tabağına alıp üzerine bonfileleri yerleştirin. Diğer kaba teriyaki sosu alın. Buzlu suda bekletilmiş çiğ sebzeleri de koyup servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...