Kıtır Dana Bonfile, Havuç ve Teraki Sos ile
ORTA
1 KİŞİLİK
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Dana bonfileyi jülyen doğrayın. Nişastaya bulayıp kızgın yağda kızartın. Havuçlardan birini aynı şekilde jülyen doğrayıp nişastaya bulayın ve kızartın. Teriyaki sos için soya sos, ketçap ve balı karıştırıp kaynatın. Toz zencefil ilave edip ocaktan alın. Taze soğan, salatalık ve havucu çok ince jülyen doğrayıp buzlu suda bekletin. Kızarmış havuçları servis tabağına alıp üzerine bonfileleri yerleştirin. Diğer kaba teriyaki sosu alın. Buzlu suda bekletilmiş çiğ sebzeleri de koyup servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Evde Sıcacık Yılbaşı
- Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
- Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL