Kırmızı Şaraplı Kuzu Sırtı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuzu sırtını marine etmek için tüm malzemeyi bir kabın içinde karıştırın. Etleri bu sosun içinde 12 saat bekletin. Marine edilmiş etleri, daha sonra teflon tavada pişirin. Krepler için geniş bir kapta sırasıyla un, yumurta, sıvıyağ, krema, tuz-karabiberi çırpma teliyle karıştırın ve yavaş yavaş süt ve şarap ekleyin. Daha sonra ince bir süzgeçten geçirip yapışmaz yüzeyli bir tavada ince krepler elde edecek şekilde pişirin. Krepleri geniş bir tabağa yanyana dizin. Marine ettiğiniz etleri yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin. Etleri kreplerin ortasına koyun ve rulo halinde sarın. 3'er cm. büyüklüğünde kesip servis tabağına alın. Sos için bir tencerede kırmızı şaraba tozşekeri ekleyin. Orta hararetli ateşte kaynatarak kıvamını koyulaştırın. Sosu servis tabağının kenarına şerit halinde gezdirip servis yapın.


Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.