Kavurma
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle servis için soğanları yarım ay şeklinde doğrayın. Elinizle ovalayın ve servis tabağına alın. Kıyılmış maydanoz, tuz, pul biber ekleyip, karıştırın. 1 çorba kaşığı yağı tavaya alın ve eritin. Üzerine eti ilave edin ve kısık ateşte 15 dakika kavurun. 1 çorba kaşığı daha yağ ekleyin. Yağ eriyene kadar kavurmaya devam edin. Tuz, pul biber, karabiber ekleyip karıştırın. Karışımı daha önceden hazırladığınız servis tabağına alın ve kekik serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL