Kağıt Kebabı

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    SOĞANLARI piyazlık, domatesleri de kuşbaşı doğrayın. Biberleri incecik kıyın. Kuşbaşı etle birlikte sebzeleri tereyağında 1-2 dakika kavurun. Ardından tuz ve karabiber ilave edin. Genişce kare biciminde yağlı kağıdı ikiye katlayın. icerisine malzemeyi doldurup, zarf biciminde katlayın. Kurdan ile tutturun. 200 derecelik önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişirin. Sıcak olarak servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.