Ispanaklı Bonfile

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ISPANAKLARI haşlayın. Etlerin üzerine tuz ve karabiber serpin. Kızgın yağda etleri arkalı önlü kızartın. Etleri tavadan alıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine koyun. Haşlanmış ıspanakların suyunu süzüp avuç içinde sıkın ve ince ince kıyın. Üzerine ince kıyılmış dil peyniri, galeta unu, yumurta, tuz ve karabiberi katıp yoğurun. Ispanaklı karışımı etlerin üzerine sürün. Isıtılmış 220 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Kızarmış patates ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.