Ispanaklı Bonfile

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ISPANAKLARI haşlayın. Etlerin üzerine tuz ve karabiber serpin. Kızgın yağda etleri arkalı önlü kızartın. Etleri tavadan alıp yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine koyun. Haşlanmış ıspanakların suyunu süzüp avuç içinde sıkın ve ince ince kıyın. Üzerine ince kıyılmış dil peyniri, galeta unu, yumurta, tuz ve karabiberi katıp yoğurun. Ispanaklı karışımı etlerin üzerine sürün. Isıtılmış 220 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Kızarmış patates ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...