Ispanak Soslu Bonfile
Malzemeler
Yapılışı
-
1
BONFİLELERİ yapışmaz yüzeyli tavaya alın. Kısık ateşte arkalı önlü pişirin. Sosu hazırlamak için, kıyılmış ıspanak, mantar ve sarmısağı kısık ateşte, suyunu çekene kadar pişirin. Krema, tuz ve karabiberi ilave edip, 1-2 dakika daha pişirin. İndirmeye yakın kaşar peynirini ekleyin. Bonfileyi servis tabağına alın. Üzerine ıspanak sosu gezdirip, parmesan peyniri serpin. Sebzeli püre ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL