Hindi Köftesi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
HİNDİ kıymayı derin bir kaseye alarak rendelediğiniz soğanı ve ufaladığınız ekmeği ilave edin. Tereyağı, 1 adet yumurta, 1 su bardağı dövülmüş yeşil fıstık, karabiber ve tuzu ekleyerek yoğurun. Köfteyi streç filme yayın. Üzerine bastırarak düzleştirin. Baklava dilimi şeklinde kesin. Önce una, sonra yumurta ve galeta ununa bulayın. Tereyağı ile yağladığınız tepsiye dizin. 200 derecede 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL