Hindi Köftesi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
HİNDİ kıymayı derin bir kaseye alarak rendelediğiniz soğanı ve ufaladığınız ekmeği ilave edin. Tereyağı, 1 adet yumurta, 1 su bardağı dövülmüş yeşil fıstık, karabiber ve tuzu ekleyerek yoğurun. Köfteyi streç filme yayın. Üzerine bastırarak düzleştirin. Baklava dilimi şeklinde kesin. Önce una, sonra yumurta ve galeta ununa bulayın. Tereyağı ile yağladığınız tepsiye dizin. 200 derecede 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL