Patateslerin kabuklarını temizleyip elma dilimi şeklinde doğrayın. Tuzlayıp, zeytinyağında kızartın. Fazla yağını almak için kağıt havlu üzerine çıkarın. Kıymayı zeytinyağında rengi dönene dek soteleyin. Küp doğranmış soğan, ardından domates ekleyip sotelemeye devam edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Patatesleri servis tabağına alın. Üzerine sotelenmiş kıymayı yayın. Kıyılmış maydanoz serpiştirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.