Gerdan Haşlama
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KUZU gerdanı düdüklü tencereye alıp üzerine soyulmuş patates ve havucu bütün olarak yerleştirin. Suyunu ekledikten sonra tencerenin kapağını kapatıp 30-35 dakika pişirin. Kapağını açıp tuz ve karabiber ilave edin. 5 dakika kapağı açık olarak pişirip ocaktan alın. Diğer taraftan sosu hazırlamak için, sarmısakları ezip, sıvıyağda kavurun. Ocağı kapatıp üzerine ince kıyılmış nane ve limon suyu ilave edip karıştırın. Yemeği tabaklara alıp üzerine sosu gezdirerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
- Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
- 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL