1 TAVAYA sıvıyağın yarısını alıp, jülyen doğranmış etleri suyunu bırakıp, çekene dek kavuralım. Etlerin üzerini hafifçe aşacak kadar sıcak su ekleyerek, etler yumuşayana dek pişirelim. Bu arada ayrı bir tavada kalan yağ ile küp doğranmış soğanı pembeleşene dek kavuralım. Dilimlenmiş mantarları ekleyerek suyunu bırakıp, çekene dek kavurmaya devam edelim. Pişen etleri mantarlara ekleyelim. 2 Haşlayıp, tavla zarı iriliğinde doğradığımız havuçları ve bezelyeleri, tuzu ve karabiberi ekleyerek birkaç kez karıştırıp tavayı ateşten alalım. Sebzeli harcı tek kişilik güveç kaplara paylaştırıp, üzerlerine rendelenmiş kaşar ve doğranmış kırmızı biber serpelim. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kaşarlar eriyene dek pişirelim.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.