Ev Döneri
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kıyma, karabiber ve tuzu iyice yoğurun. İki dilim bifteği yan yana koyup, üzerine kıymanın yarısını yayın. Üzerine iki dilim biftek daha yerleştirip, kalan kıymayı yayın. Kalan biftekleri koyup iyice bastırarak rulo şeklinde sarın. Streç filmle sıkıca sarıp, derin dondurucuda bir gece dinlendirin. Pişireceğiniz zaman çıkarıp, donmuş şekilde incecik dilimleyin. Yapışmaz yüzeyli tavaya alıp, yüksek ateşte, karıştırarak pişirin. Pilavın üzerinde servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL