Etli Şevket-i Bostan

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Şevket-i bostanı ayıklayıp, yıkayıp, limonlu suda bekletin. Eti, piyazlık doğranmış soğan ve iri kıyılmış
    sarımsakla düdüklü tencereye alıp kavurun. Suyunu salıp çekince, şevket-i bostanı ekleyin. Üzerine
    biraz su ilave edip, tuz ve beyaz biber ekleyin. Düdüklü tencerenin kapağını kapatıp, 10 dakika pişirin. Terbiye
    için 1 adet yumurta sarısı ve limon suyunu çırpın. Şevket-i bostanın suyundan kaseye biraz ekleyip
    karıştırın, tencereye ilave edin. 1-2 taşım kaynatıp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.