Oğlak etinin içine dilimlenmiş portakal ve çubuk tarçın yerleştirin. Tuzlayıp, karabiberini ayarlayın. Pişirme torbasına alıp, ağzını kapatın. Çatalla torbanın üzerine birkaç delik açın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 6 saat pişirin. Sos için su, çekirdekleri çıkarılmış erik, karanfil ve esmer şekeri koyulaşana dek kısık ateşte pişirin. Oğlağı fırından alıp, çubuk tarçını çıkarın. Üzerine sos gezdirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.