Dana Emense

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğan ve sarımsağı ince kıyın. Eti jülyen doğrayıp, tavaya alın ve suyunu çekene kadar pişirin. Üzerine tereyağını ekleyin. Soğan ve sarımsağı ekleyip, pişirmeye devam edin. Demi glace sosu
    ekleyin. Tuz ve beyaz biberini katın. En son doğranmış mantar, kornişon turşu ve kırmızı biberi ekleyip, pişmeye bırakın. Kremasını ekleyin.Birkaç dakika daha ocakta tutup, tuzunu ayarlayarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...