FISTIKLARI kavurun. Rendelenmiş soğan ve pirinci ekleyip, tavla zarı şeklinde doğranmış ciğeri ilave edin. Bir miktar daha kavurun. Daha sonra kuş üzümü, dereotu, tuz ve kalan baharatı ekleyin. Kısık ateşte 10 dakika pişirin. Kuzu gömleğini (zarını) ılık suda 10 dakika bekletin. Sudan çıkarıp çorba kasesinin genişliği kadar kesin ve kaselerin içine yerleştirin. Ciğerli karışımı içine doldurup bohça gibi kapatın. Kaseyi ters çevirip fırın kabına yerleştirin. Çırpılmış yoğurt-salça karışımını gömleğin üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 220- 250 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından çıkarıp, domates, sivri biber, dereotuyla servis yapın
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.