Çiftlik Kebabı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kıymayı, rendelenmiş soğan, ıslatılıp suyu sıkılmış ekmek içi, yumurta sarısı, sıvıyağ (birazını üzerine sürmek için ayırın), tuz ve karabiber ile yoğurun. Alüminyum folyoya yayın. Ortasına haşlanmış yumurtalarıdizin. Etrafına küp doğranmış havuç, mantar ve bezelyeyle mısırı yayın. Rulo biçiminde sarın. Üzerine sıvıyağ ile karıştırılmış yumurta akı sürün. Susam serpip, 180 derece fırında pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL