Böbrek ve Yumurtalık Izgara
Malzemeler
Yapılışı
-
1
BÖBREKLERİN dış tarafındaki zarı dikkatlice soyup, daha sonra ikiye bölün. İyi pişmelerini sağlamak için dış yüzeylerine derin verev kesikler atın. Arkalı önlü tuz ve kekik serpin. Aynı şekilde koç yumurtalarının da zarını soyup, yarım cm kalınlığında yuvarlak dilimler halinde kesin. Tuz ve kekik serpin. Yumurtalıkları, böbrekleri ve domatesleri birlikte ızgarada pişirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL