Ayvalı Et

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KABUKLARINI soyduğunuz ayvaların çekirdeklerini çıkarın ve iri küp şeklinde doğrayın. Yıkadığınız eti kendi suyunu salıp, çekene kadar pişirin. Eti tencereden alın ve tereyağını koyup, eritin. Ayvayı ekleyin ve kısık ateşte 5-6 dakika kavurun. Üzerine eti, sıcak suda 1 saat bekletip, süzdüğünüz kuşüzümünü ve sıcak suyu katın. Tuz, karabiber ve kimyonu ekleyip, etler yumuşayana kadar pişirin. Ocaktan almaya yakın nar ekşisini ilave edin ve sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.