Annemin Yemeği
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Patateslerin kabuklarını soyup, uzun uzun doğrayın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Ayrı bir kapta, kıyma, ince kıyılmış maydanoz, kuşbaşı doğranmış soğan, tuz, nane ve karabiberi yoğurun. Patateslerin üzerine kıymalı malzemeyi yayın. Salçayı 1 su bardağı suda açın. Salçalı sosu da kıymanın üzerine gezdirin. En üste, kabuğu soyulup, halka doğranmış domatesleri yerleştirin. Uzunlamasına kesilmiş biberleri de koyup, 180 derece fırında 25 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL