Peynirli Ekmekçikler
Malzemeler
Yapılışı
-
1
UNU derin bir kaseye alın ve ortasını havuz şeklinde açın. Süt, kaşar peyniri, çedar peyniri, maydanoz, nane ve tuz ilave edip yoğurun. Azar azar su ilave ederek ele yapışmayacak bir hamur elde edene kadar yoğurmaya devam edin. Hamuru 8 eşit bezeye ayırın. Her bezeyi avucunuzun içinde yuvarlayın. Fırın tepsisine bir fırça yardımıyla yağ sürün. Hazırladığınız ekmekçikleri yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Ilık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL