Karışık Erik Marmeladı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ERİKLERİ yıkayıp çekirdeklerini çıkarın. Geniş bir tencereye alıp üzerine suyu ekleyin. Kısık ateşte eriklerin kabukları ayrılmaya başlayana dek kaynatıp ocaktan alın. Ilındıktan sonra tel süzgeçten geçirin. Yeniden tencereye alıp üzerine tozşeker ekleyin. Kısık ateşte, ara sıra karıştırarak kıvam alana dek pişirin. Limon suyunu ekleyin. Bir-iki taşım kaynattıktan sonra ocaktan alın. Soğuduktan sonra kavanozlara boşaltıp uygun bir yerde saklayın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL